Новини

GATE обявява две стипендии на DeepMind за академичната 2023-2024 г.

За четвърта поредна година институт GATE предоставя стипендии на DeepMind, като тази година към магистърските програми се добавя и най-новата – „Технологии за големи данни“, която е съвместна инициатива на GATE и ФМИ.

прочети >

GATE проведе информационен ден за магистърската програма „Технологии за големи данни“

GATE представи новата магистърска програма „Технологии за големи данни“,съвместна инициатива на Института и ФМИ към СУ „Св. Климент Охридски“, на информационно събитие на 31 август 2023 г.

прочети >

GATE представя магистърската програма „Технологии за големи данни“ на 31 август във ФМИ

Новата магистърска програма „Технологии за големи данни“, съвместна инициатива на Институт GATE и Факултета по математика и информатика на СУ „Св. Климент Охридски“, ще бъде представена на 31 август от 18 часа в зала 325 на ФМИ.

прочети >

Ден на отворените врати на ФМИ на 12 юли

Факултетът по математика и информатика (ФМИ) на СУ “Св. Климент Охридски” организира отворени врати за магистърските програми към Факултета на 12 юли 2023 г. (сряда) в зала 325. 

прочети >

Институт GATE ще обучава първите в България магистри по "Технологии за големи данни"

Институт  “Големи данни в полза на интелигентно общество“ (GATE) в партньорство с ФМИ на СУ “Св. Климент Охридски“ ще приеме първите студенти, които ще се обучават в най-новата магистърска програма “Технологии за големи данни“.

прочети >